Baby songsang

Ada tak ibu2 disini yg bersalin normal secara songsang? berjaya tak?. due date sya 18/12 tp baby msih songsang. semalam buat rawatan dengan doktor pakar utk pusingkan baby tu. Tapi tak berjaya. Dktor bgi dua cadangan sama ada mai caeser ataupn truskn cuba beranak normal.☹️

1 Balas

Moga Dipermudahkan Segala Urusan. kalau saya , doktor cuma cadang option pusingkan baby atau Caesar je . kalau pusing tak berjaya , dorang just suggest caesar . pun tengah risau sebab dari awal pregnant baby saya melintang

2y ago

semoga urusan sis juga dipermudahkan. saya punggung baby sudah masuk laluan.