ANAK SUSAH BERAK

ada tak ibu2 anak yang susah berak? anak saya setahun 9bulan. dia kerap sembelit dan susah berak. kdag semggu bru berak. semua sy dah bg. tp die ni satu je masalh. die tak suke air masak. sy dah pkse die tetap taknak. sy dan stress sgt ni😭 tak tahu dah nk bt mcm mane. buah bg. sayur bg. vco pun suap. sy still lagi BF . ase mcm tak normal pulak anak tak berak tiap2 ari. jd stress gle dah ase ni😭😭😭😭#firstbaby #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Anak saya, saya bagi air suhu sejuk, dia suka minum. Paling dia suka minum guna cawan sambil main. Hmm penat sikit tapi takpe, janji dia minum 😅.