GBS Carrier

Ada tak ibu sini yg gbs carrier? sbb masa sy melahir anak pertama sy terkena gbs, tu pn dpt detect masa tgh hendak bersalin. Ada chances ka second pregnancy terkena gbs jga?

1 Balas

Hi mommy. Yes ada chance. Sy dua2 gbs. Tp kwn saya 2nd time dia tak ada GBS dh.

5y ago

ok je dua2 ketul sihat walafiat. 😁 janji ms nk bersalin tu bgtau doc so doc akan masukkan antibiotik ms 4cm dilated. sy pun haritu dia lmbat masukkan antibiotik sbb bukaan cepat sgt tak smpai sejam dh 10cm. baby terus warded nicu. tp 2 hari je..lusa balik.