Bersama suami.

ada tak ibu ibu selama pregnant tidak bersama langsung dengan suami kerana takut? #firstbaby_

20 Balas

Saya pun fisrt baby .. dari 1st trimester mmg dah jarang bersama .. suami pun mgkin faham .. xde alahan tapi mmg takde mood nak bersama smpai nak dekat bersalin ni .. due smggu je lagi .. doakan saya & baby sihat 🤲

2y ago

saya pun sama due seminggu lagi, betul memang takde mood langsung nak bersama. Apa apa pun semoga dipermudahkan segala urusan aminnn 🤲🏻.