Vaksin booster untuk ibu hamil

Ada tak ibu hamil yang sudah mengambil vaksin booster ? Ada effect apa2 tak ? Anyone 🥺

2 Balas

saya pun vaksin jumaat ni..2hari lalu buat buku pink utk 11minggu..saya tanya doktor mcm mne psal vaksin. dier ckp boleh pergi, vaksin tak ganggu janin dan klau boleh bwk buku pink skali. sbb dkt sne, doktor sne akan decide kiter leh tak ambil vaksin atau jenis vaksin yg diorg bgi atau diorg bgi tarikh baru..kbykkan ibu2 pergi sne slps pertanyaan dri doktor dri klinik berdekatan dan dkt sne ade lgi doktor akan considering kesihatan penerima vaksin..so sye pegi jumaat ni tgok cm mne lu

Saya. Syukur saya tiada apa simptom slps booster. Pastikan diri sihat & cergas sblm & semasa tarikh vaksin. Keep on hydrating. Jangan buat aktiviti berat dlm tempoh seminggu selepas vaksin.