Due Date 8/10/2024

Ada tak due date sama ngan kita 😍 tp kita kena bersalin awal dari tarikh tu, sbb ada GBS.. dokter ada ckp,kalau ada GBS mesti bersalin tak ikut due .. tp mmg betul juga😂 sbb ikut pengelaman sebelum ni.. sebulan awal dari due bersalin.. harap jeer kali ni , masuk 37mggu bersalin.. sbb skrng pun dh start layan contraction palsu..

2 Balas

sama due kita puan, second pregnancy saya. Tp pengalaman saya bersalin anak pertama dulu, sy ada gbs jugak. Tp doc tak gitau suruh bersalin awal pun. Anak first overdue.

3w ago

ye sama, sy pun harap anak kedua ni bersalin awal, cukup bulan. overdue haritu pun jenuh bawak perut. hehe

sis kalau nk tau ada gbs kna test mana ye? hosp ke kk?

1mo ago

ok, noted sis. terima kasih for the info 😘😘😘