JANGKA BERSALIN IKUT DUE DATE KER ?

Saya harini 39 week 1 day ,, due 10/9/2024 ni hari selasa ni ,, kalau tak da tanda apa² kena serah diri masa due date pagi tu jugak trus ke wad ibu bersalin ... Nak tanya kan .. masa tu kita kna terus bawa barang pack utk cek in skali ker ? #bantujawab

2 Balas

lain orang lain rasanya macam saya anak sulung awal dua minggu macam anak kedua pun awal dua minggu tapi cukup 38minggu dah keluar rasanya xpayah dulu kut bawa barang baby nanti baby keluar baru misi bagitau dah boleh bawa masuk baru call husband bawa beg tu

if mmg dktr suruh serah diri masa edd..siap2 brg dlm kereta saja. andaikata warded, baru bawa keluar.

2w ago

owhh.. baru teringat doctor kat kk ada bagitau mcmtu jugak ... owh.. ok faham ... tq sis..