Suntikan Perancang

Ada tak dkt sini mommies yg ambil injection perancang ni? Bila period akan datang ye? And mmg betul ke berat badan akan naik? Stress laaaa tak dtg period pastu hormone tak stabil. Ada apa2 cara tak urk bagi period datang dgn cepat?

2 Balas

saya ambik injection juga, period & emosi mmg ke laut . period keluar x bhnti 1 hal... badmoodnya 1 hal.. yg sy perasan satu lagi hal,rambut gugur teruk .. bab berat badan tu, sy ok je..berat badan turun..