Period lebih 15 hari

Hi ladies, i would like to ask. I ada ambil suntikan perancang on november 2023 utk pertama kali. Next injection pulak pada february 2024 ni. Tapi skrg ni i mcm mengalami period yg sikit tp lama. Dia keluar bila kencing je. Dia bukan mcm period biasa. Kadang2 je dia keluar sikit2. Any of you ada tak experience mcm ni after buat suntikan perancang tu? Normal ke keluar darah period sikit2. Masa awal2 ambil dulu takde period pun. Lately ni baru dtg.

2 Balas

Saya ada pengalaman macam tu. Doktor cakap tak sesuai dengan saya sebab kacau hormone so tukar pakai iucd alhamdulillah period regular every month

sy pun sama sis 5dec sy cucuk bln jan dtg period 3kali selang seminggu dtg period