Tak nak menyusu

Ada tak dalam ni pernah, anak dah masuk 5 bulan fully bf meragam tak nak menyusu ? Dah urut dah cek tkut sakit perut atau luka ke sakit kat mana-ii x de . Tapi 2,3 hari ni betul-ii meragam tak nak menyusu . Susu botol pon tak nak . Anak x de demam . Sejak-ii dh pndai meniarap buat perangai . Mengantuk + lapar bila ajak menyusu tiba-ii reject . Ada solution x ?

4 Balas

anak ada nak tumbuh gigi ke? anak mungkin tengah nursing strike.