Detail scan/bintik putih

Ada tak dalam ni bila detail scan, doc bgthu ada bintik putih dekat jantung baby? 🥲sign tu tendency tu jadi down syndrome. so kena follow up dgn pakar o&g. Walaupun ni common finding, and doc pun cakap dalam 100baby sorang pun belum tentu akan ada Down syndrome tapi buat saya runsing jugak 🥲

2 Balas

Ade buat NT scan atau ujian darah dgn dr tak? Sbb this 2 lebih tepat klu nk confirm bb ade kecacatan dna ke tak. Selalu boleh buat masa week 12 mcm tu.

doa yg baik². mnta ibu sis doakan yg baik² juga. insha'Allah bby sis baik² shha

2y ago

In shaa Allah terima ksih sis. Saya dh takde ibu sbb tu kdg2 sy terkilan dan sensitif sikit. Hihi skrg ni mengharapkan doa saya sbg ibu, doa dri suami dan parent in law je🥺