Bayi umur satu bulan lebih susah tidur

Ada tak cara untuk tidurkan baby tanpa senang terjaga kalau tak ada ibu disebelah. Anak saya mudah terjaga kalau dia tak ada saya disebelah. Dia mcm tahu saya tak ada. Saya nk buat kerja rumah atau masak, makan pun susah. Bila terjaga dia asyik nak susu. Kekadang susu dah kurang pun dia nak hisap susu. Tolong bantu saya. Saya buntu si manja nak berkepit dengan saya#firstbaby #bantusharing #mommybuntu #1stimemom

1 Balas

Samalah kita, sy anak hampir sebulan dia punye nak ngempeng tu lahai.. kdg sy cepat2 buat keje, dia nangis kejap2 tu sy biarkan jek dlu, pastu bru pjuk dia .. benda ni akan berulang smpai dia memahami or sedikit besar nnti..tabahlah..😂