37weeks tiba2 kena buasir..agak sakit n susah bergerak

Ada tak cara untuk legakan atau ubat sapu yang berkesan..sebab tak tahan rasa sakit..da la suami outstation nangis la sorang tahan sakit..

1 Balas

Hai. Memang sakit. Tak pasti pula kalau ada ubat sapu. Make worst nya kalau buasir ni kalau sis kena sembelit. So kena makan buah, banyak minum air. Sis boleh tanya doktor kalau ada ubat sapu dll

1y ago

da la buasir kena pulak sembelit berdarah2 kt toilet bowl n nonstop terpksa pergi emergency.doctor stopkan darah..lepas bersalin kena operate untuk buang..😭 sekarang ni memang doktor tak boleh nk bg makan ubat.dpt steril gel je.