OVERWEIGHT

Ada tak bakal2 ibu kt cni baru 21weeks dan overweight ...sis overweight ...Height 170cm weight skrg 95kg....seram ...tkut g 100kg ???

17 Balas

Sy dlu first pregnnt.. 99kg ha... xtrun2 ha.. mkin byk bln mk8n naik bert bdn.. 😂😂kesudahnye lpas bslin.. mse kt hospital dktr dtg tnyr nk rncg nnti ambik ape? Sy ckp pil perancg la.. 😅dktr trs ckp.. mse mengandong pn da 99kg... klu lpas ney mkn perncg.. slp2 org xknl awk.. 😂😂😂 jd sy xsyorkn awk mkn pil perncg atau cucuk ok.. sy syorkn awk pasg iucd ke ape nme tue.. bnda psg dlm rahim tue.. 😅😅 jwb nye.. smpi ank first tue da 1thun 6bln ha... xpsg pn sbb suami xizin.. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

4y ago

Tue la.. kadg kte yg pening nk rncg ha.. 😅😅😅