Baby aktif

Ada tak baby aktif, esk nya terus bersalin? Sya dah 38w baby dok aktif ja, makin pujuk utk keluar makin aktif pula. Ada ckp baby aktif ni seronok sgt dduk dlm perut sampai kena paksa keluar.. Betul ka? takut pula overdue & kena paksa bersalin. Tak ada lagi tanda2 bersalin, cuma perut kerap mengeras ja. #ingintahu #firstbaby #seriusnanya

4 Balas

rasanya bila aktif sgt TU, tak lama je LG akan keluar. dia rimas dah kt dlm.. hehe