Anak suka buka seluar dan pampers

Ada tak anak2 momies kat sini anak suka buka seluar dan pampers? Ank sy nk msuk 2 thun.. Dia suka buka pampers dan seluar. Bila masukkan seluar dia akan buka balik.. Letih juga main kejar2 dgn anak . Mcm mna nk atasi anak mcm ni ya? #mynaughtyboy😇

5 Balas

normal utk budak lelaki umur 1 tahun lebih. suka keluarkan bebird. lama2 akan hilang sendiri perangai tu. cuma kita kena perhati kan dia lah, takut dia bukak2 tu tak perasan then dia kencing merata pulak. anak pompuan tak tahu, takde pengalaman lagi, tapi tak pernah dengar anak pompuan suka bukak pampers.

4y ago

walaupun post nie dah 5 bulan berlalu aku tetap nak komen jugak 😂 malad padam

anak saya lain pulak HAHA . dia suka seluk jari telunjuk dlm pampers . ikut lurah punggung psstu kasi bapak dgn ibunya sambil sebut sedap sedap means suruh kita makan . ya allah !!! poning mak nak oiii akal kau😝😝😝😝

anak sy dulu suka gak.. pastu sy belikn rompers pkai dgn sluar panjang... alhamdulilla dh x buka

4y ago

skrg ni pkai tape kertas bru dia ssh bkak 😂

Gigit bontot dia. Hahah geram kan bile ank2 mcm2 akal dia nak buat.. Hihi

4y ago

kan.. geram.. dh tu pampers kkak dia pun dia bkak juga😢

Die meniru tu. Die kan selalu tgk kita pakai kan pampers die