Anak Menzahirkan Perasaan Takut

Ada tak anak² Ibu di sini setiap kali masuk Klinik untuk 💉, menangis (Tantarum) Sepanjang menunggu giliran & masa di💉? Keluar dari Klinik, berhenti menangis & aktif seperti biasa. Kalau ada, mungkin anak mahu kita tahu yang dia tidak suka dengan Klinik @ takut dengan Klinik.

1 Balas

Cuba puan setiap Kali bawa anak ke klinik berborak dengan anak. Explain dekat anak kenapa doctor nak jumpa dia. Kebaikan jumpa doctor. Bawa mainan sekali ke. 😊