Susu untuk ibu hamil

Ada suggestion tak susu apa yg sesuai diminum semasa hamil dan tak tinggi sangat kandungan gula..

10 Balas

bagi saya, ikut tekak dan alah sis, stgh org susu tepung tkleh telan, and ad yg sstgh ibu susu kotak boleh minum.. lgpun doc tk sruh beli susu mahal2, asalkan anak sis dan sis cukup kalsium... itu apa yg doc pesan dkt saya, 😊, spnjg 37weeks ni, sy cuma minum susu kotak kkdg dutch lady, kkdg nestle 😂😂 and better minum full cream its good

Susu Friso yank… sy bdn agak besar, Alhamdulillah tak sangkut kencing manis, semua normal… minum since tri2-tri3… now tgu masa nak meletop 39w3d 😘

Susu tulis 'Fresh Milk'. Xde tulis low fat/full fat.. Nurse ckp fresh milk sesuai utk elak kencing manis masa pregnant. Susu dlm tin semuanya bergula.

Sy minum susu annum cirit birit lps tu allergic, minum susu hl rasa ubat, minum susu dutch Lady sdp pula yg murah bole masuk

saya waktu pregnant dulu minum HL sis. Dia rasa okay dan banyak vitamin dalam susu tu termasuk asid folik.

saya minum HL..sbb rmai yg kata ok..bila sy minum memang xmnis..kira bleh masukla dgn tekak.

Susu RRayyan puan. Saya agen Taiping. Bagus utk ibu & baby InsyaAllah 😊

2y ago

salam..awak agent susu ar rayyan taiping?boleh bg contact no

susu fullcream je sis. dutchlady tu. tu mmg takde gula tambahan.

Saya minum susu hiGoat dulu

Sy minum susu ar rayyan