Tak Boleh Tidur Malam

Ada ssiapa kt sni masa trimster satu asyk trjaga je bila pkul 2-4 pagi.. Blh dikatakan tiap2 hari lak tu..

26 Balas

Sama Kita sis..mcm sy, sy lebih kpd angin dlm bdn byk so sgt x selesa nk tidur so before tidur kena urut2 bdn utk keluarkn angin dulu br la boleh Lena...huhuhuhu..kdg2 sbb x selesa sbb maybe kandungan dlm tubuh kita peringkt br so mcm nk kena cr keserasian dulu la...hahahaha..

Saya dri trimester 1 smp skrng kerap jaga. Bgun dlm time 2-4pg mcm tu. Sbb kncing kerap.. Masuk ke trimester ketiga dh ni lagi x leh tidur. Sbb x selesa. Kalih kiri Kanan dok cari posisi. Yg dlm belly pun aktif skli gerak.

🙋‍♀️ dari trim1 lagi.. Skarang dah 14w.. Kalau tido.. Mesti pukul 2 @ 3 terjaga bagun.. Tp bila matahari naik.. Mula la mengantokk. Supa dok obersea dah.. 😅😅😅 .. Malam berjaga siang tido..

5y ago

😂😂😂

Saya pun sama sis, setiap hari terjaga selepas buang ai kecil. Lepas tu susah nak tidur semula, kadang² paksa diri juga tidur sebab pagi bangun nak pergi kerja. Kadang² kat office mengantuk.

Saya ada juga terjaga tapi sambung tido semula.. Hehehe.. Biasanya kalau saya rasa lenguh² kaki, saya minta encik suami urut² sikit sebelum tido supaya tak mengganggu tidur saya.. Hihi

Sama lar..auto akan tebgn sama ada g tnds tau x..klu dah tebgn,sukar nak lelap semula..tpi try tidur gak smbil pasang surah maryam n surah2 lain..alhamdullillah,lma2 tetdur gak

Siang kerja membutaa. Nasib laaa Suri dihati suami... Leh laa tidur... Lgpun dh 34w mmg x buat Sgt kerja. Letih. Bnyak baring jaa dn rehatkan minda

Sy tejaga. Asyik nk p kencing ja mlm2 buta😂 kita ni dahla jenis pnakut. Nk kjut suami takut ngacau plk. Redho jela p sndiri😂😂😂😂

Sama la kita. Terjaga pergi toilet and dapur. X boleh tidur main dengan kucing dulu... Dah mengantuk baru tidur balik, padahal eaok pagi tu kerja 😅

5y ago

Hahaha.. Sama la Kita 😁

Sama lah asyik terjaga bangun pi toilet smpi skrg still bgn mlm, klau dh terjaga mesti susah nak tido semula