pregnant lagi lepas 4bulan bersalin...

ada siapa2 yg pregnant lg lepas habis pantang?

pregnant lagi lepas 4bulan bersalin...
3 Balas

anak saya pon baru 4 bulan,saya dah pregnant lagi😭takut nak gi buat buku pink risau kene marah😌😌

7mo ago

Bertenaganyaa, kalau risau knapa x ambil double triple protection ? kena tebalkan telinga kalau nurse or dr bebel plus tu hidup awk. Tugas mereka cuma bantu dlm merawat yg hadap sakit dan emosi nak mengandung tu awk buka dr or nurse yg bantu dlm rawatan tu. huhuhuhu

ehee. preggy jugak, second baby tapi jarak 11bulan. sis daa buat buku ?

Sama😂