Maksud nama raiqal dan cadangan nama huruf depan R

Ada siapa2 tahu maksud nama Raiqal. Sy google nama2 islam, tiada pula nama Raiqal ni. Dan kalu ada cadangan nama yg best yg start huruf R? ?

32 Balas

Maksud nama raiqal dalam islam ialah sumber kekuatan. Comel pula nama ni, saya punya anak anak semua girl.. next mungkin dapat baby boy insyaallah nak letak nama ni juga sis.. Doakan saya ye.. Saya kalau time pilih nama anak, list siap2 yang berkenan pastu minta ustaz dekat masjid tolong tengok yang mana terbaik.