threatened miscarriage(ancaman keguguran

ada siapa2 pernah kena tak threatened miscarriage n baby selamat hingga lahir..sy bleeding skrg n kandungan dah nak msuk 13w darah byk smlm(darah cair) n hari ni(darah dah brketul2)n bleeding masih belum stop..bila check baby aktif n degupan jantung ada n pintu rahim pun x terbuka..g hospital doc bagi ubat hormon n ubat kuatkan rahim..hati ni sedih n risau sgt2😭takut baby x ok

8 Balas

sy msih ingat 04 nov 2020 trikh sy bleeding truk mcm period .. ttiba tdetik nk cek upt naik double line .. tghari trus prgi klinik & doc suspected threatened miscarriage .. then doc bgi 2 options smada sy perlu warded atau pantau sendiri kt umh dlm mse 2 mggu .. sy plih utk pantau kt umah sbb rse mcm x sdap hati dh mse tu .. mlm tu (05 nov 2020) trus kuar sktul darah bsama janin (complete miscarriage) .. mse ni bru nk msuk 6 week .. asbab xckup rehat buat kja & angkat brg berat

7mo ago

betul tpi skang alhamdulillah nk masuk anak ke 2 dh insyaallah hehe