Share tips kurangkan kuning ?

Hye mommies, nak Tanya petua utk turunkan kuning baby. Dah 14hari kuning bby still byk. Turun pun sikit ja 🥹 ada petua apa² dak? Try dah mandi kan air daun kucai dgn air kacang kuda. Turun sikit 🥹🥹🥹#SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #Sharing_dong_Bund #firstmom

3 Balas

Cuba mndikan anak dengan akar mengkudu, anak sy pun ada kuning, mntua mndikan dia dngn akar mengkudu dn sy bgi full breast feeding.. kuat susukan dia.. syukur kuning dia dah turun..

cuba mandikan baby dengan daun kucai sis . daun kucai tu diblend dan campo je terus dlm air mandian dia . sbb kuning ni tak sama semua org dia serasi ape kan . try and error je

Air cap badak. Letakkan alovera ori dkt dahi