Husband curang?

Ada siapa siapa dekat sini trauma tak husband dia suka tengok perempuan sexy dekat tiktok/instagram sampai dm dm ajak keluar? Save gambar perempuan yg seksi. Tapi dia tak bagi kita freehair. Saya stress hari hari fikir sbb pregnant makin gemuk….

3 Balas

Bkn sbb sis yg makin gemok, tp dia tu yg tnjuk perangai sebenar dia. Awal ii dh xsetia siap kantoi cht ajak kluar bagai. Kalau sy dah kena hamun dah.

jgn insecure ya ses...selbhnya sa x brni komen.ttap mnjg kewrsan mntal lh.

cakap terus terang dgn dia apa yg sis rasa