Edd 8/12/2021

Ada sesiapa yg edd dia sama dgn sy 8/12 yang still tak bersalin lagi? Mcm dah kena redha je ni baby still tak nak keluar. Sy gdm odc, kena serah diri 7hb ni kalau baby tak keluar lg 😅. Doakan dipermudahkan urusan sy ye 😊#firstbaby #1stimemom #pregnancy

22 Balas

pengalaman bersalin serah diri sebab gdm ni mmg ngeri buat sy. sampai terpaksa induce pitocin terus dalam darah. sakitnya mmg teramat. mental kena kuat kalau serah diri ni. mcm mcm procedure kena buat. semoga dipermudahkan.