cervic Incompeten

Ada sesiapa yg ada kes mcm ne? Cuba kongsi pengalaman ibu² sekalian..

5 Balas

jarang kan sis sy..doc suspect ne..sbb sdh dua kli extremly prem dn 1kli keggurn..doc bru nak cek next preg klau sdh mgndug trs drg pantau..skrg blm sure lg pregg atu x kalu preggy mgkn bru dlm 4w hehhe

Cervic Incompetent saya tak pernah dengar kes macam ni. Mungkin puan boleh tanya terus dengan doktor? Risau lagi buat puan stress. better tanya pakar. Semoga dipermudahkan urusan Puan.

3y ago

allahumma aamiin..terma ksh sis

sya kes macam ni 23weeks baru tahu dan baby cannot survive,kena bersalin normal,tanpa symptom yg jelas smua mcam mimpi

2y ago

ya mmg bernyawa tp bertahan 30minit sajala...baby cukup sifat smua

Maaf puan. Tak pernah lagi🙏

maaf xpernah lg