PERIOD TAPI MENGANDUNG?

Hi ada sesiapa yang pernah macam saya, DPO 9 check OPK terang positive sampai DPO 14 (DPO 14 saya keluar darah banyak macam period) tapi OPK positive lagi sampai la harini hari ke 3 period tapi darah sikit Je keluar kiranya hari ni DPO 16 (OPK still positive n buat UPT pula naik samar) ada ke period boleh buat OPK n UPT positive atau saya ni mengandung?😄 #ingintahu #pleasehelp Saja nak tanya pengalaman orang or ada yg tahu kenapa, pergi tanya doktor mesti akan buat nanti😂

PERIOD TAPI MENGANDUNG?
15 Balas

Upt positif tapi bleeding ada banyak sebab sis. Antaranya chemical pregnancy, ancaman keguguran, atau etopic. Better sis terus gi klinik atau hospital.