Excited be mom

Ada sesiapa tsk yg prnh mngalami mslh mcm sy..sehri ni xda rsa gerakn bby..kndungn 19week 2days..

2 Balas

mase mengandung dulu.. baby sy jenis yg active seharian.. lepas tu sehari dua sgt susah nak gerak.. dia mcm banyak tidur.. then dia active balik seharian.. disebabkan terlalu kerap jd mcm tu, sy beli fetal doppler kat shopee.. kita mmg risau sgt kalau baby kurang gerak.. alhamdulillah lega hati ni dgr jantung baby.. skrg baby dah 8 bln elok je membesar.. dah nak berjalan pun..

try tepuk2 manja perut utk kejutkan baby..minum air sejuk ke..kalau rs x sedap hati..better sis terus ke hspital/klinik..

3y ago

trima ksih..