Hi mom nk tnya psl keputihan ni🥹

Sy skg 9minggu 5hr..sejak bp hr ni sy kne keputihn n ia jd mcm brketul n brbau..normal ke tu mom smua??risau ni sbb sblm mngdung or after x prnh mcm ni😅ad sesiapa prnh melalui x🥲

3 Balas

sy pon ad cmto sis . tp lame ii dy akn hilang . then dtg semula tp yg cair mcm puteh susu cmto la lebih kurang

Keputihan tu mmg sebati dgn pregnancy, cuma berbau atau tidak je.. Nti inform pada doktor ye

1y ago

Baek lah tq ye bgth😅

Ade sesetengah ibu mcmtu.. nt Time check up bgtwu nurse or dktr.. nt dia bg ubt

1y ago

Tq bgth😅