Anak pertama

Ada sesiapa tak yang due date nya 8/12/22. ,, Apa perasaan mommy skrg??.. bila due nak dekat ni nervous nyaa,,rasa takut pon ada,,kadang blur2 mcm mana tanda nak bersalin#firstbaby #firstmom

34 Balas

sya due date 4/12.. tapi baby dah keluar awal 36 minggu tarikh 6/11.. sya turun tanda darah lepas tu air ketuban leaking

saya due date 9/12 anak no 3 ahh risau sangat walaupun anak jarak dekat2 ? harap urusan bersalin dipermudahkan amin2

Sama sis saya due 24/12/2022 ni juga tapi perut pinggang selalu sakit suda Rasanya baby Ada di area pelvis suda

kak sepupu saya sama due dengan puan tapi pagi tadi dah bersalin baby girl .. alhamdulillah semuanya baik2 je

saya due 6/12.. 1/12 baru start cuti .. hrp baby keluar dgn jayanya tanpa over due ??

Boleh standby dah tu sis. Anak sy dulu 2 minggu awal. ? Anak first gak tu.

sama lhaa due date dan firstbaby.. blur2 menunggu tanda nak bersalin ..?

Sama sis due date dkt mmg mlm2 dk byg je mcm mna nk pushhh. Tkot

saya due 18/12 . dah start neves walaupun anak kedua

semoga dipermudahkan urusan bersalin ♥️