Pakej FPP

Ada sesiapa tak yang berpengalaman bersalin menggunakan pakej FPP di hospital kerajaan?

18 Balas

Depends on hospital. Ada hospital boleh booked seawal lps bukak buku pink. Ada hospital yg hanya boleh booked masa kandungan 30 minggu nanti. Then tgk ur case.. Kalau kandungan bermasalah biasanya dorang tak amik but depends on pakar. Kalau pakar kata dia nak amik ur case, mmg rezeki lah. Fpp biasanya utk kandungan yg takde masalah sbb nak elakkan patient duduk ward terlalu lama & costing kat situ. Menyusahkan patient nanti.