Nak hilangkan kuning baby..

Ada sesiapa tahu tak macam mana nak hilangkan kuning anak?? Selain susu kambing, sengkuang cina, mandian bunga kering, anggor hitam, madu asli .... sebab semua dah try tapi macam tu jugak bacaan dia ??? Harap ada yang boleh tolong saya.. anak dah 9hari ?????????

56 Balas

Ank sy bru hbis kuning je.sy bg susu bdn,selang seli dgn susu karihome dan mndi daun kucai..susu tu kne bg stiap 2jam even anak tidur..sy siap set alarm utk kejut ank minum.bab mkn kne pantang,alhamdulilah dgn izin Allah berkesan.try la sis.

5y ago

Daun kucai ok ye