Nama ikut maksud

Ada sesiapa tahu di platform mana boleh cari nama baby berdasarkan maksud? Kebanyakannya kalau cari di Google, akan keluar nama, baru disertakan maksud. Sy nak cari nama baby boy yg bermaksud "ketua" atau "pemimpin". Selain Amir, apa ya? Nak nama lain😂

3 Balas

sis boleh try googel mesti bnyak, bru ni sy cri 😇 kita typ je apa nme klau kita nk nme kita typ tu dy ada jugak snarai nme lain, klau rase bekenan sis hnye pilih shaja. 🥰