Nama Beby Boy

Hye Mummy2 Semua , Boleh Share Tak Nama Beby Boy Korang Skali Maksud . Kalau Boleh Nak Cari Nama Depan Huruf S & I . Tq yee ☺

1 Balas

Nama anak lelaki saya ALI... Kalau 'I' , Ilyas... Nama nabi... Kalau 'S' , Salleh... Nama nabi jugak... Suka nama yang pendek, simple, yang sekali sebut jaa... Takda la hilang maksud nama tu... Kesian yang letak nama anak panjang2 tapi panggil nama panggilan yang takda maksud... Biar la nama macam kolot, ketinggalan zaman, janji maksud baik... Itu yang penting... Semoga dipermudahkan urusan sis yaa....