FIBROID

Ada sesiapa pernah kena fibroid di awal kehamilan dalam 5/6 minggu?? Ada advise utk hilangkn x?

1 Balas

Saya ade fibroid mase 1st time scan 8 mggu...xde cara nk hilangkan..nnt mkin lama inshaAllah fivroid tu akan mengecil sendiri.jrg2 je fibroid tu akan mmbesar..fibroid awak kt mne?

3y ago

salam , akak2 hari tu sy cuma nk cek pregnant , tp doc check ada fibroid . sy jadi tkut 😭 . tapi pregnant 1 bulan ..sy risau .