Mummy semua nak tnya

Ada sesiapa pernah alami tak. First time Check Upt +ve Lpas 2hari check balik - ve siap ada darah macam period non stop. Boleh tahu tak apa nak buat selain jumpe dokter

1 Balas

Hai sis, pernah means chemical pregnancy atau misscarriage. Nurse cakap kalau positif then keluar darah kena pergi hospital. Sbb saya pernah misscarriage berdarah sampai 23-25hari. Nurse cakap takut ada sisa kandungan yang tertinggal sbb tu kena pergi hospital utk bersihkan. Doktor pun boleh bagi ubat utk stopkan darah. Saya period normal 6-10 hari je setiap bln. Mmg kena jumpa doktor sbb itu mmg bidang dia.

3y ago

Owh ok2. Terima kasih sis. Klu lagi 2 3 ari xok sy refer hospital