Dah 31 weeks

Hi mommies.. nak tanya saya dah 31 weeks still takda keluar susu.. nomal ke? Apa perlu saya buat untuk bagi susu keluar? Risau susu tak keluar sampai bersalin #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp

6 Balas

xperlu risau. susu akan keluar lps bersalin. and masa baby awk lahir dia perlukan 2sudu kecik je dulu susu. sbb usus dia pon kecik kcg walnut je lagi.b

Sy pn 31 weeks tp xde keluar susu lg…normal je tu…depends pd org…ad stgh org dh kluar susu…klau nk susu byk blh try minum air longan….

saya jenis lepas seminggu bersalin,baru air susu mencurah2 sis..dah 3 org ank.3 3 mmg mcm tu.xkn pernah kluar awal

12mo ago

oh fhm2... mgkin sbb perut anak kecik kan...jd nurse rasa baby msih okay lagi ada baki makanan masa baby dpt dlm perut.agaknya la...😅 tula sy trfikir..mcm mana la kalau susu jnis lambt kluar ni

3x pregnant,belum pernah susu keluar sebelum bersalin.Biasanya selepas 3 hari bersalin baru susu keluar😅

saya 32 minggu pun blm kluar Susu... pregnant kli lmbt kluar Susu plk..

normal je sis..sy lepas brsalin baru ada air susu