Check up di Hospital Swasta(KPJ) tapi beranak di Hospital Govt

Ada sesiapa boleh share anggaran harga stiap kali check up di KPJ? Hospital Swasta kalau check up pregnancy ada sdia "buku pink" mcm Hosp Govt? Atau hanya dberikan ref letter shj? Kalau nanti nak beranak di Hosp Govt apa yg perlu dhantar atau adakah perlu report awal kpd Hosp Govt utk branak ?

1 Balas

anggaran harga check up di swasta x tahu... tp apa yg sy tahu, klu nk bersalin di hospital kerajaan, lbh baik check up kat kerajaan sbb x semua swasta bg dokumen yg berkaitan semasa nk dtg bersalin nanti... atau pun pergi sekali sekala kat kerajaan sbb nanti lps bersalin, klinik kerajaan akan buat lawatan ke rumah, kebiasaannya swasta x de buat...

5y ago

Oww,sy bkerja shift sbb tu check up di hosp swasta,hosp govt tlalu makan masa,btw terima kasih ya