kepala baby biji berair

ada sesiapa baby dia pernah naik macam ni tak? macam mana nak bagi hilang ya and apa punca boleh jadi macam ni??

kepala baby biji berair
3 Balas

Anak saya sebab berpeluh, saya guna youbaby, 2 3 hari macam tu dah berkurang alhamdulillah

9mo ago

betul la tu. dh tanya nurse katanya sebab cuaca panas. saya tak letak apa2 dah walaupun mandi tak shampoo kepala dia. now dh kering banyak

ade pkai pape ke kt kepala baby? sabun or shampu ke?

9mo ago

mgkin awak kena mandikan anak awak sllu jugak. dduk rumah pkai diapers je pun xpe. even tido mlm pun. sy masa time panas mmg mandikan anak 3 4 kali sehari even mlm pun before tido. alhamdulillah so far kulit dia x pernah naik pape wpun x pernah sapu pape lotion dr dia lahir smpai 5 bulan stgh ni

Pakai shampoo apa?

9mo ago

Alhamdulillah 🌹