Tempat bersalin

Ada sesiapa ada pengalaman bersalin hosp putrajaya yg x guna GL x?maksud saya patient biasa je yg dtg walk in disana, ada pengalaman?kos semua ? Saya checkup O&G disana tp atas sebab tertentu saya mnta tukar ke hosp Serdang cuma service di hosp serdang sgt weak ? dorang macam xnak saya kesana sebab dah ke Putrajaya sblm tu, siap tny saya samada saya ada GL ke ? Maksudnya kalau ada GL g je la Hosp Putrajaya mcm tu sebab free?? Demi Tuhan saya x tahu yg hosp Putrajaya tu Semi Gov.. kalau saya tahu mcm ni d serdang xpe la saya g teruskan kat Putrajaya je cuma nak tny parent yg lain yg ada pengalaman bersalin disana.. plsss

1 Balas

Putrajaya bkn semi tp full gov, tp kat sana wad cuma ad 1st class je, xde 2nd dan 3rd class, sbb tu mahal..klau utk class biasa ada, tp pusat bersalin berisiko rendah, mksdnya utk kandungan yg xde masalah apa2, ibu sihat, baby sihat, dan ank ke2 ke atas biasanya..

4y ago

Blh sis xde masalah..tp biasa kena sedaikan deposit, xsilap Rm800..jd jgn pergi tgn kosong la..tp klau ada GL xperlu deposit