masuk saja 25minggu Jadi gatal2 badan

Ada sape2 yg jadi mcm ni tak masa mengandung? Dh tnjuk doktor, doktor just bagi ubat sapu pink tu je. Gatal ni jadi tak menentu,kdg jadi kdg tak, taktau alergik apa tapi bila kena mmg gatal sgt2. Gatal strechmark pon tak mcm ni 😢 #firstbaby #mommybuntu

masuk saja 25minggu Jadi gatal2 badan
38 Balas

pernah kena masak preg anak kedua. ya allah taktau nak ckp mcm mana. merenyam. sy sapu ubat calamine jer. so far okla. tapi kerap bangun malam gatal je sepanjang malam

saya pernah, Naik ruam² mcm tu.. kalau malam Makin mnjadi gatalnya.stress. sapu minyak pun gatal jugak. sy sapu losyen je. lepas bersalin, gatal terus hilang

saya pn sm.. skunk da 39w4d..lbh kurg 2 minggu lps start jadi gatal².. memg xley bwk bincang.. bl garu² sampai jd cm tu..🤦 kdg stress tgk jd cmtu.. 😔

sy kene dr awal pregnant sampai bersalin. dh bersalin hilang terus gatal nye. mmg gatal xleh bek bincang huhu sampai garu luka jgk la.

Tu alahn mengndung tu sy pernh kna hritu p xlma sngt lm semggu gtu hilang p jd blik ye on off pstu bernk dh elok xde jd gtu lg dh

stop pkai sabun pewangi..kdang² sabun yg kita pkai mgdungi bahan kimia ...pada ibu ok..bila pembawaan bby ade kesan..

lpas bersalin kena . satu badan gatal kena pulak time pantang . gatal xbole bwk bincg nanges jelaa mampu . huhuhuuuu

alahan mengandung tuh .. sya pon jadi jgak .. tapi skrang dh hilang .. gatai dia mmang xboley bawak bincang

adoi sis, sy yg tgh terus meremang bulu roma..😂 semoga cepat sehat yaa.. tabahlah hadapi sume tuhh..

mcm sopak garam..pnuh bdn x..sy bru jd mnggu lps..lps brsalin 4bln..gtl sgt..g klinik cucuk je elok trs