masuk saja 25minggu Jadi gatal2 badan

Ada sape2 yg jadi mcm ni tak masa mengandung? Dh tnjuk doktor, doktor just bagi ubat sapu pink tu je. Gatal ni jadi tak menentu,kdg jadi kdg tak, taktau alergik apa tapi bila kena mmg gatal sgt2. Gatal strechmark pon tak mcm ni 😢 #firstbaby #mommybuntu

masuk saja 25minggu Jadi gatal2 badan
38 Balas

cuba amalkan minyak kelapa dara 1 sudu sehari. sy amalkan mmg xde dah gatal2

mcm sopak garam. mandi dgn ayaq garam tgk sis. saya jd juga 1st trimester

sya smpai lpas bsalin pn msih kena biasanya waktu mlm

Try sapu dengan bedak dettol atau protex sis ☺️

Kena cuci dengan air garam kot

sy bekudis gatal minta ampun

Jd ms 3rd trimester......

Semoga cepat sembuh sis..