Cosmofer tuk anemia

Ada sape2 pernah amik cosmofer?okay ke?hb sy rendah dalam 10 n skrg 30weeks..mcm takot plak nak amik

1 Balas

sy pn hb low.. pnh drip cosmofer skli, xdela sakit sgt & alhamdulillah xde effect ape2.. tp yg buat penat tu lma sgt tggu ubt tu hbis. dr pgi smpi ptg dok kt kk. hb pn turun naik je mta2 xde la kne msuk lgi skli. 🤭

7mo ago

dah amik juga..Alhamdulillah x sakit cuma da amik mlm tu sy sembelit, esok tu plak lawas membuang n sedar2 terkena buasir huhu