apa beza ganilia gn neurogain ye..

ada sape2 penah ambik 2 supplement ni#ingintahu #bantusharing

apa beza ganilia gn neurogain ye..
6 Balas

before tw pregnant mmg hri hri consume folic acid appeton. lepas dh p scan 6 weeks doktor bgi makan ganilia ganti folic acid tu. alhamdulillah mumy sihat sgt, hb pun ok, mual sekejap je, baby pun aktif 13 weeks 5 days dh rasa baby gerak tpi mumy hri hri makan buah delima, jambu batu dgn oren. smpai skrg doktor just bgi makan ganilia jee.. neurogain tu slalunya 7-8 months baru start makan sbb kalo makan lama sgt pun takut baby terlebih aktif.

2y ago

doktor saya pesan makan dua biji sehari dua jam sbelum breakfast time perut kosong tu awakk

neurogain Sy ambik Masa kandungan 7-8 bulan dh rasanya..anak sngt aktif..susah sakit.. perkembangan cepat n mudah faham apa yg Kita ajar...

ganilia pengganti vitamin untuk mommies mmg sangat bagus neurograin plak more to babies dalam perut untuk otak

2y ago

boleh makan keduanya sekali tak ?? sbb sy mmg amal ganilia ...

Sy mkkn ganilia .. dri awal pregnant .. anak ke3 active ya amat.. xmcm anak 1 n 2 🤭

2y ago

ni betul. anak saya no 1 & 2 sy mkn since 4 bln, anak ay aktif kemain..so decide no 3 ni mkn dh masuk 8 bln

Tak pernah makan lagi

2y ago

Tu laa, kalau awk rasa nak try yg lain tu boleh je tapi kena tanya yg pernah makan la 😁

takpernah makan