Anak takberak 5hari

Ada sapa ii alami bnda sama mcm saya tak , saya risau tktahu nak buat apa , anak saya 2bulan lebih , takberak dah 5hari , tpi dia ketut , mcm mana eh nak suruh dia berak ? Normal atau taknormal anak tkberak 5hari , dia minum susu badan

4 Balas

normal.. sbb susu bdn 14 hari x berak pon dikira normal.. melainkan klau perut anak mngeras dan x kentut.. yg tu bahaya kena g hospital check.. sbb anak saya pon dh umur 2bulan, 4hari x berak.. skali tdy dia berak penuh pampers smpai bocor kena baju seluar 🤣 lega mak2

1y ago

Ooo okay , alhamdulillah anak saya dah berak semalam , punya berak bnyak

Normal je kalau tak berak tapi kentut. Baby saya 2 bulan lebih haritu 8 hari tak berak, alhamdulillah hari ke 9 baru berak, baunya jangan tanya, 8 hari dia simpan 🤣

Baby sy haritu nk dkt seminggu tak berak. G klinik pakar kanak2 dokte bg ubt berak. Terus berak. Lpstu ank sy berak 3-4 hari skali wlaupun tak bg ubt dah

1y ago

Ouh saya takut nak cakap kat doktor , doktor kat ni yg tkde penyakit pun dia cakap ada , selalu nya 4hari dah berak , semalam 5hari baru berak , punya berak bnyak nak mati hahaha penuh pampers

klu susu bdn max 7hari tak poo