Anak takberak

Normal ke anak minum susu fm susah nak berak, baru sehari takberak dah nangis nangis teran sampai merah mukanya, susah hati pulak, tu tandanya susu tak okey ke ? Saya first mom 🥲

4 Balas

rasanya tak normal dan sembelit sebab awak kata dia macam meneran. Cuba tukar fm mungkin tak sesuai. Fm memang kena try n error sebab setiap baby lain lain penerimaan. Semoga dipermudahkan urusan mommy

rasanya tak normal tu jadi sembelit , boleh cuba tukar fm lain

tak normal. sembelit tu. minum susu FM kena berak tiap hari.

Bg susu fm ape tu awk?