Ada mommy2 yg kena covid tak time pregnant

Ada risiko tak utk kandungan?ada tak pengalaman mommy2? Baru fisrt time pregnant n lalui benda ni..

14 Balas

saya pun kena bulan 3 hari tu, risau gila sbb hilang deria bau , badan bisa sangat, batuk selsema.. tapi alhamdulillah baby okay je. if dh tk tahan sangat bisa² badan tu baru saya makan paracetamol. selagi boleh bertahan saya tahan je lah. sbb tk nk lah asik makan ubt tahan sakit. and mindset kita pn doa je baik² untuk kita and anak. insha'Allah everything okayy, yang penting kena inform dekat nurse. ikut badan juga kalau rasa tk boleh go , pergi je hospital . jangan ikut badan org lain. sebab badan kita , kita je tahu mcm mna kan.