COVID 37WEEK

Ada tak yang experience kena covid time preggy? Risau nya kat baby. Mommy yg terkena covid time pregnant okay tak sekarang? Saya due 19/6 time dh dekat ni lah boleh sakit mcm ni 😰 ..

2 Balas

Ade. Saya minggu lepas. Saya admit wad 4 hari. Sekarang dh okay. Kt hospital makan ubat flu n batuk and everyday cek jantung baby semasa kat hospital. Semoga kita semua sihat.

mg puan cpt sembuh dan mg smuanya baik2 shj..aamiin dan dpmudahkan segalanya amiin