Ada mommy2 yg kena covid tak time pregnant

Ada risiko tak utk kandungan?ada tak pengalaman mommy2? Baru fisrt time pregnant n lalui benda ni..

14 Balas

Ada sis saya pernah lalui pd usia kandungan ke 3bulan Positif covid demam 4hr berturut & batuk hampir sebulan Ubat yg blh ambil masa pregnant doc ckp paracetamol is ok, ubat batuk boleh tp tgk brand yg selamat ye Blh refer doctor ye Alhamdulillah slps baik semua akn semula cuma ambil masa utk recovery bdn jd lemah skit Inshaallah mkn mknan yg sht2 ye