Ada mommy2 yg kena covid tak time pregnant

Ada risiko tak utk kandungan?ada tak pengalaman mommy2? Baru fisrt time pregnant n lalui benda ni..

14 Balas

saya masa second trismester dlu, masa tu 5 bulan.. so far saya xde simptom yg teruk melainkn demam masa hari first dpt tahu positif, selsema dan batuk, saya just makan ubat panadol 500mg utk turunkn suhu dan senggal2 badan.. selalu monitor suhu, oksigen pakai oximeter dan buat penilaian kendiri kalau rasa oksigen drop bp tinggi segera ke hospital atau cac berdekatan utk pantauan lanjut.. saya ada juga makan vitaman c bykkn minum air masak.. alhamdulillah baby dan saya sihat